Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه ما مشتاق مستطیل‌های کوچک هوشمند جیبمان هستیم. اکنون گوشی‌های هوشمند نقش مهمی در زندگی روزمره ما دارند. اما همیشه انتخاب و خرید گوشی هوشمند عالی می‌تواند یک کار دشوار باشد. برای خرید یک گوشی هوشمند مناسب اول از همه باید مشخص کنید کدام سیستم عامل گوشی‌های هوشمند مورد پسند شما است؟ دوم چیزی که بسیار مهم است قیمت گوشی است که با توجه به بودجه خود باید گوشی ایده آل را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال نگران نباشید ما در اینجا به شما چند گوشی هوشمند مناسب را به شما معرفی می‌کنیم.

Xiaomi Redmi Note ۱۱

گوشی‌های هوشمند پرچمدار بهتر و بهتر می‌شوند، اما به دلیل نوآوری‌های برتر، هزینه این گوشی‌ها نیز افزایش پیدا کرده است. پرداخت رقم های بالا برای آخرین گوشی‌های پرچمدار برای اکثر مصرف کنندگان کار ساده‌ای نیست، اما خوشبختانه گزینه‌های خوبی در بازار وجود دارد که علاوه بر داشتن کارایی‌های جدید و کاربردی قیمت مناسبی دارند. گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ مجهز به پردازنده اسنپدراگون ۶۸۰ با نرخ تازه سازی ۹۰ هرتزی است.

این گوشی دارای دوربین چهارگانه ۵۰ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی عریض، ۲ مگاپیکسلی ماکرو و ۲ مگاپیکسلی دیگر است. شیائومی ردمی نوت ۱۱ دارای نمایشگر ۶.۴۳ اینچی فول اچ دی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ است. شیائومی ردمی نوت ۱۱ با حافظه‌های داخلی ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت عرضه شده و همچنین دارای سیستم عامل اندروید ۱۱ است.

OnePlus Nord CE ۲، ۵G

در حالی که OnePlus از گوشی‌های پرچمدار هم رده خود فاصله دارد، اما شرکت تایوانی همچنان در حال ارائه گوشی‌هایی با قیمت مناسب است که این بار OnePlus Nord CE ۲ با قابلیت ۵G به بازار عرضه شده است. OnePlus Nord CE مانند وان پلاس پرو از ویژگی‌های یک گوشی طراز اول برخوردار نیست، اما با داشتن نیمی از قیمت آن ویژگی‌های ارزشمندی دارد. این گوشی دارای یک نمایشگر AMOLED با نرخ تازه سازی ۹۰ هرتزی است. عمر باتری این گوشی ۲۴ ساعته بوده که رقم قابل توجهی محسوب می ‌شود. وان پلاس نورد دارای پردازنده مدیاتک است و از یک نمایشگر ۶.۴۳ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ بهره می برد. این گوشی دارای دوربین سه گانه ۶۴ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی عریض و ۲ مگاپیکسلی است که با اندروید ۱۱ به بازار عرضه شده و دارای حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت است.

iPhone SE ۳ (۲۰۲۲)

با آیفون اس‌ای شما یک گوشی با ویژگی‌های برتر خواهید داشت. آیفون اس‌ای یکی از برترین گوشی‌های شرکت اپل به شمار می‌رود. این گوشی از پردازنده بیونیک A۱۵ بهره می‌برد. این همان ویژگی است که در آیفون ۱۳ نیز بکار رفته است. این بدان معنی است که با این گوشی عملکردی عالی در سطح گوشی‌های رده بالا را به دست می‌آورید. این گوشی دارای صفحه نمایش ۴.۷ اینچی با روزلوشن ۷۵۰ در ۱۳۳۴  بوده و حافظه داخلی آن بازه ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ را پوشش می دهد. گوشی آیفون اس‌ای با iOS۱۵ به بازار عرضه شده است.

Nokia G۵۰ ۵G

گوشی نوکیا جی ۵۰ یک گوشی سریع ۵G است که از پردازنده اسنپدارگون ۴۸۰ پشتیبانی می‌کند. این گوشی دارای باتری ۵۰۰ میلی آمپر ساعتی است که باتری آن به راحتی می‌تواند دو روز دوام بیاورد. گوشی نوکیا جی ۵۰ دارای یک نمایشگر ۶.۸۲ اینچی با روزلوشن ۱۵۶۰ در ۷۲۰ است. دوربین اصلی این گوشی ۴۸ مگاپیکسل است. همچنین دارای دوربین ۵ مگاپیکسلی اولتراواید، ۲ مگاپیکسلی عمیق و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی است. این گوشی با اندروید ۱۱ به بازار عرضه شده که قابلیت ارتقاء به اندروید ۱۲ را دارد.نوکیا جی ۵۰ به قابلیت حسگر اثر انگشت هم مجهز است.

Samsung Galaxy Z Flip۳ ۵G

گوشی‌های هوشمند تاشو شاید هنوز طرفداران خود را به دست نیاورده باشند، اما گوشی گلکسی زد فلیپ سه، یکی از محبوب ترین گوشی‌های تاشو است که برای خرید ارزش بررسی دارد. این گوشی از اینترنت ۵G پشتیبانی می‌کند. دارای رتبه IP۶۸ ضد آب و ضد گرد و غبار است. همچنین از یک نمایشگر بادوام مقاوم آلومینومی سود می‌برد. گوشی گلکسی زد فلیپ سه از پردازنده اسنپدراگون کوالکام ۸۸۸ با نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی برخوردار است. این گوشی دارای صفحه نمایش ۶.۷ اینچی Super AMOLED با رزولوشن ۲۶۴۰ در ۱۰۸۰ است.

گلکسی زد فلیپ سه دارای دوربین‌های ۱۲ مگاپیکسلی عریض و ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید و همچنین دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی است. این گوشی دارای حافظه داخلی ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت است و با اندروید ۱۱ به بازار عرضه شده که قابلیت ارتقاء به Android ۱۲ و  One UI ۴.۱ را دارد. همچنین این گوشی دارای قابلیت اثر انگشت است.

گزارش از حسین فلاحی

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلفن هوشمند گوشی هوشمند تلفن همراه گوشی اندرویدی بازار عرضه شده گوشی های هوشمند گوشی دارای دارای دوربین ۲ مگاپیکسلی اندروید ۱۱ یک نمایشگر یک گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۵۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • شیائومی پوکو F۵ + مشخصات، دوربین، قیمت و بررسی گوشی Xiaomi Poco F۵
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)