Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@17:00:49 GMT

خط تولید اندروید باکس در خرمشهر فعال شد

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۶۰۵۳

خط تولید اندروید باکس در خرمشهر فعال شد

حمیدرضا سعدی معاون تولید و مدیر کارخانه فناپ‌تک در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، گفت: فناپ‌تک  تولید اندرویدباکس یکی از محصولات حوزه دیجیتال را آغاز کرده و  قرار است در گام اول حدود هفت هزار دستگاه اندرویدباکس تولید و به بازار عرضه کند که بخشی از این تولیدات با برند پادباکس به بازار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او به معرفی این دستگاه پرداخت و بیان کرد: اندروید باکس یک دستگاه کوچک و اقتصادی مبتنی بر پلتفرم اندروید است که به کمک آن به سادگی می‌توان از همه‌ی امکانات تلویزیون‌های هوشمند در زمان نیاز استفاده کرد.
مدیر کارخانه فناپ‌تک با بیان اینکه در ارائه محصول حاضر سعی شده است نیازمندی‌های مصرف‌کننده خانگی در ایران مدنظر گرفته شود، افزود: اندروید باکس تولید شده دستگاهی با توانایی بیشتر از دستگاه‌های موجود در بازار است چرا که این دستگاه با اندروید ۹ عرضه می‌شود و در آن از پروسسور قوی‌تری استفاده شده است.
او ادامه داد: دستگاه به چهار گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت فضای ذخیره مجهز شده است که دست مصرف‌کنندگان برای استفاده از اپلیکیشن‌های بازی و ذخیره اطلاعات بر روی دستگاه باز باشد.
 بنا به گفته  مدیر کارخانه فناپ‌تک درگاه اتصال کارت SD، ۲ درگاه USB هم برای افزایش فضای ذخیره (انواع هارد اکسترنال) و سایر ارتباطات بر دستگاه، دارا بودن انواع خروجی‌های صدا و تصویر مثل HDMI و اپتیکال، کنترل از راه دور دستگاه و فراهم کردن امکان ارائه نمونه اختصاصی برای مشتریان سازمانی و همچنین برنامه ریزی برای داخلی سازی بخش زیادی از محصول و ارائه خدمات پس از فروش را از دیگر امتیازات این محصول برشمرد.
سعدی به تشریح مزایای دستگاه اندروید باکس تولید فناپ تک پرداخت و گفت: اندرویدباکس محصولی است که در سال‌های اخیر با توجه به گسترش بازار شرکت‌های VOD با اقبال خوبی از سوی مصرف‌کنندگان روبرو شده و شاید یکی از دلایل این اقبال هزینه کمتر برای بروزرسانی و هوشمندسازی تلویزیون‌های خانوار‌های ایرانی باشد چراکه تفاوت قیمت یک تلویزیون هوشمند با یک دستگاه اندرویدباکس بسیار قابل ملاحظه است و مصرف‌کننده ترجیح می‌دهد که با هزینه کمتری به خدمات قابل ارائه بر روی سیستم‌های اندروید خانگی دسترسی پیدا کند.
هلدینگ فناپ‌تک متعلق به بانک پاسارگاد  است و  از سال ۱۳۹۴ در شهرک صنعتی خرمشهر دستگا‌های کارتخوان بانکی را تولید و به بازار داخلی عرضه می‌کند. این مجموعه تولیدی در زمینه طراحی و تولید سخت‌افزار، راهکار‌های بانکی و پرداختی، تولید قطعات یدکی دستگاه‌های کارتخوان، تعمیر و نوسازی کارتخوان‎های بانکی، تولید رول کاغذ حرارتی نیز فعالیت دارد و با اضافه شدن کارخانه تولید باتری در دامغان حوزه کاری خود را به تولید باتری و UPS نیز گسترش داده است. بنا بر گفته مدیران این هلدینگ، انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۵۰ نفر به طور مستقیم در کارخانه‌های شرکت فناپ‌تک مشغول به فعالیت باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت تولید اندروید باکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند

جلسه رفع موانع تولید استان کرمان با حضورمعاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و تیم اقتصادی استان با موضوع رفع مشکلات کارخانه واگن‌سازی زرند در محل این کارخانه برگزار شد.
امیر حسن زاده در جمع کارکنان کارخانه گفت: مجموعه‌های تولیدی در استان کرمان برای ما مهم است، بنابراین کارگروه رفع موانع تولید را در کارخانه واگن‌سازی زرند برگزار کردیم تا فضا را به‌شکل میدانی ببینیم و به رفع مشکلات کمک کنیم.

وی افزود: هم‌اکنون فاصله ای که بین عملکرد و فعالیت واگن سازی زرند با دیگر صنایع استان داشتیم کمترشده و با استقرار تعدادی از مدیران واگن‌سازی در استان کرمان که در تهران فعال بودتد، شاهد نزدیک‌تر شدن این مجموعه به فعالیت صنعتی هستیم.

حسن زاده بیان کرد: وقتی تشکیلات یک مجموعه صنعتی مرتبط با کرمان در تهران باشد دیگر در کرمان استان دیده نمی‌شود، زیرا وقتی کاری در کف کارخانه است باید مدیران هم در استان باشند تا امورات پیشرفت داشته باشد. 

معاون استاندار کرمان اظهار کرد: نیاز به خرید واگن در استان وجود دارد اما هنوز فرهنگ خرید واگن از تولیدات داخلی استان جا نیفتاده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار