Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- احتمال دارد که شرکت سامسونگ همکاری خود را با شرکت‌های ای.آر.ام و ای.ام.دی آغاز کند تا بتواند به تراشه‌های فوق‌العاده و باکیفیت اندروید دسترسی پیدا کند. وقتی صحبت از تراشه و چیپ‌ست گوشی هوشمند به میان می‌آید، بدون هیچ شک و تردیدی کوالکام در این زمینه پادشاهی می‌کند. البته پادشاهی کردن به این معنا نیست که کوالکام بهترین محصولات را روانه بازار می‌کند بلکه به این معنا است که این شرکت سازنده تراشه سهم زیادی از بازار تراشه موبایل را در اختیار خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اوبرگیزمو، شرکت سامسونگ یکی از شرکت‌های تولیدکننده گوشی هوشمند است که تراشه‌های مورد نیازش را خودش تولید می‌کند. البته سابقه سامسونگ در زمینه تولید تراشه‌های اکسیونز نشان می‌دهد که این تراشه‌ها در مقایسه با تراشه‌های سری اسنپ‌دراگون کوالکام چنگی به دل نمی‌زند.
 
گفتنی است که این مسئله ثابت نیست و احتمالاً به زودی شاهد تحول بزرگی در کیفیت تراشه‌های سامسونگ خواهیم بود. به نظر می‌رسد که سامسونگ می‌خواهد با همکاری شرکت‌های ای.آر.ام و ای.ام.دی صنعت ساخت تراشه خودش را تغییر دهد و به یکی از پیشگامان این حوزه تبدیل شود.
    شرکت ای.آر.ام یکی از شرکت‌های پیشگامی است که در زمینه توسعه معماری فعالیت می‌کند و بزرگانی مانند کوالکام، سامسونگ، اپل و هواوی از خدمات این شرکت پیشرفته استفاده می‌کنند. شرکت ای.ام.دی هم یکی از شرکت‌هایی است که پردازنده‌های عالی و مقرون به صرفه برای کامپیوترها تولید می‌کند.
 
درست است که اینتل سهم زیادی از بازار پردازنده‌های کامپیوتر را در اختیار دارد ولی ای.ام.دی دارد با تلاش و تولید محصولات پیشرفته و باکیفیت جای خود را در بازار باز می‌کند. همکاری سامسونگ و ای.آر.ام با ای.ام.دی باعث می‌شود که ای.ام.دی بتواند وارد بازار موبایل شود و در این حوزه هم به فروش بالا برسد. البته اینتل برای ورود به بازار موبایل تلاش زیادی کرد ولی تلاش‌های این شرکت با شکست مواجه شد.
 
هنوز مشخص نیست که همکاری بین این دو شرکت قرار است به کجا ختم شود و معلوم نیست که این سه شرکت با همکاری هم چه تراشه‌ای تولید خواهند کرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: سامسونگ کوالکام سخت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور