Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@10:02:06 GMT

تاریخچه مارکت های اندروید بازار، مایکت و گوگل پلی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۳۸۲۵

تاریخچه مارکت های اندروید بازار، مایکت و گوگل پلی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همه گیر شدن اندروید نیاز شما را به داشتن مارکت های اندروید بیش از پیش می‌کند و شما با داشتن یکی از مارکت های اندروید به راحتی به طیف عظیمی از بازی و نرم افزارهای اندروید دسترسی خواهید داشت در این بین مارکت های موفق و نا موفق زیادی برای اندروید عرضه شده است. اولین مارکت که روی تقریباً همه گوشی‌های اندروید نصب می‌شد گوگل پلی است هر چند با توجه به خریدهای دلاری در این اپ در کشور ما شما قادر به دسترسی به اپ های پولی نخواهید بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مارکت دوم بازار می‌باشد که همه گیری این اپ مهم در کشور زیاد است و تمامی افراد به برنامه کافه بازار آشنایی دارند و سومین مارکت نیز مایکت می‌باشد که بعد از بازار در بین مارکت های اندروید در کشور پیشتازی می‌کند. ما در این پست قصد دارید تاریخچه هر کدام را مورد بررسی قرار دهیم.

کافه بازار

کافه بازار فروشگاه نرم افزار اندروید است که در بهمن ماه ۸۹ توسط رضا محمدی قایقجی، حسام میرآرمندهی و تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف طراحی شد. در کافه بازار بیش از ۱۳۰ هزار نرم افزار کاربردی اندرویدی ایرانی تولید شده توسط ۲۱ هزار توسعه‌دهنده، به ۳۸ میلیون کاربر ارائه می‌شود. در اسفند سال ۱۳۹۳، این برنامه ۱۷ میلیون نصب فعال داشته و ۱۴ میلیون حساب کاربری فعال داشته‌است.

این میزان در اواخر سال ۹۵ به ۳۲ میلیون نصب فعال رسید و در ابتدای سال ۱۳۹۸ از مرز ۴۰ میلیون نصب فعال گذشت. درآمد توسعه‌دهندگان از فروش و تبلیغات ۱۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۳ اعلام شد. ارزش این شرکت در سال ۲۰۱۴ میلادی ۲۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود.

در برنامه بازار دسته بندی ها به صورت اصولی چینش پیدا کرده‌اند و رابط کاربری ساده ای دارد که به راحتی قابلیت سوئیچ بین بخش‌های مختلف مهیا می‌باشد. آپدیت های نرم افزار و بازی‌های اندروید نیز از دیگر قابلیت‌های این برنامه می‌باشد. رادار بازار این امکان را به شما می‌دهد تا با یک کلیک به بررسی آپدیت های پست‌ها بپردازید و در صورت یافتن آپدیت جدید با لینک مستقیم در دسترس شما قرار می‌گیرد.

در کافه بازار توسعه دهندگان ایرانی نیز فعالیت خوبی دارند و علاوه بر اپ های رایگان در این برنامه اپ های پولی نیز در دسترس می‌باشد که شما با سه روش مختلف پرداخت قادر به تهیه انها می‌باشید.

گوگل پلی استور

گوگل پلی (به انگلیسی: Google Play) اصلی‌ترین و بهترین مرجع دریافت و بروزرسانی اپلیکیشن‌های اندروید می‌باشد. گوگل پلی در ماه مارس ۲۰۱۲ معرفی شد، در این زمان گوگل، خدمات دو برند سابق اندروید مارکت و گوگل موزیک را ادغام کرد و برند جدید گوگل پلی را معرفی کرد. دانلود گوگل پلی باعث دسترسی شما به طیف عظیمی از اپ ها می‌شود.

نرم‌افزارهای کاربردی رایگان در همه کشورها قابل دسترس است، اما نرم‌افزارهای کاربردی پولی در ۱۲۹ کشور قابل دسترسی می‌باشد. نرم‌افزارهای کاربردی قابلیت نصب از طریق دستگاه یا وبسایت گوگل پلی را دارند. طبق آخرین آمار گوگل بیش از ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ نرم‌افزار کاربردی قابل استفاده می‌باشد؛ و این رقم برابر آخرین اعلام شرکت اپل از تعداد نرم‌افزارهای کاربردی App store است.

گوگل پلی با نمایش تعداد دفعات بارگیری برنامه، کاربران را قادر می‌سازد تا از محبوبیت برنامه‌ها مطلع شوند. تعداد بارگیری یک نشان رنگی است که دارای رنگ‌های مختلف با توجه به تعداد بارگیری‌ها است. خاکستری برای ۱۰۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۵،۰۰۰ بارگیری، آبی برای ۱۰،۰۰۰ و ۵۰،۰۰۰ بارگیری، رنگ سبز برای ۱۰۰،۰۰۰ و ۵۰۰،۰۰۰ بارگیری و قرمز / نارنجی برای ۱ میلیون، ۵ میلیون، ۱۰ میلیون و ۱ میلیارد بار بارگیری می‌باشد.

گوگل در چندین نوبت رابط کاربری Google Play را مجدداً طراحی کرده است. در فوریه ۲۰۱۱ ، گوگل رابط وب سایت را برای آن زمان به نام Android Market معرفی کرد که دسترسی از طریق رایانه را فراهم می‌کند. برنامه‌های خریداری شده از راه دور بر روی یک دستگاه اندروید بارگیری و نصب می‌شوند ، با یک بخش "حساب کاربری من" به کاربران امکان می‌دهد تا به دستگاه‌های خود نامی معرفی کنند.

مایکت

مایکت که با بیش از ۱۲ میلیون کاربر توانسته جایگاه خود را به عنوان یکی از پرطرفدارترین مارکت‌های ایرانی ثابت کند؛ متعلق به شرکت «هوشمندگستر هوتن پارس» است. رعایت حریم شخصی کاربران برای دانلود مایکت بسیار حائز اهمیت است. در این بخش نحوۀ ذخیره‌سازی و استفادۀ مایکت از اطلاعاتی که در نتیجه استفادۀ کاربران از خدمات ما در برنامهٔ مایکت ثبت می‌شود شرح داده شده است.

مایکت یک بازار اندرویدی با بیش از ۳۰۰ هزار برنامه و بازی است که از پاییز ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. در حال حاضر بیش از ۳۳ هزار توسعه‌دهندهٔ ایرانی و خارجی با مایکت همکاری می‌کنند و برنامه‌ها و بازی‌های تولید شدهٔ آن‌ها، پس از بررسی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4863919

منبع: مهر

کلیدواژه: اندروید اپلیکیشن تولید نرم افزار گوگل همراه اول کسب و کار بیمه رپرتاژ آگهی گروه خودروسازی سایپا ایران کیش صنعت خودروسازی اپلیکیشن موبایل فروشگاه اینترنتی سیستم گرمایشی تپ سی پرداخت الکترونیک جاذبه گردشگری برندسازی نرم افزارهای کاربردی کافه بازار نرم افزار گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۳۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیئت مدیره تعاونی مرغداران شهرستان همدان با حضور ربانی‌مهر معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان، شفیعی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و میرزایی مدیر اتحادیه تعاونی‌های روستایی شهرستان همدان، ورمزیار مدیر عامل شرکت تعاونی مرغداران و اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان در این نشست گفت: تقویت تعاونی‌ها یکی از برنامه‌های با اولویت در سال جاری است و همه باید به توسعه و تقویت تعاونی‌ها در تأمین، تولید و توزیع کالاهای اساسی کمک کنند.

اسدالله ربانی‌مهر افزود: بازار مرغ همدان در وضعیت ثبات قیمت است و قیمت مرغ در همدان ۱۵ تا ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل است و بیش از مصرف، مرغ تولید می‌شود و حتی مرغ منجمد تنظیم بازاری در اکثر فروشگاه‌های سطح شهر توزیع می‌شود.

وی یادآور شد: تعاونی مرغداران شهرستان همدان از بزرگترین تعاونی‌های غرب کشور است و در حوزه تولید و توزیع مرغ باید ورود جدی‌تری داشته و در جلسات تنظیم بازار شهرستان حضور فعالی داشته باشد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات این تعاونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیر عامل تعاونی گزارشی از اقدامات این تعاونی بیان کرد.

کد خبر 6098417

دیگر خبرها

  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • تاریخچه: تیمی که استقلال را دو رقمی کرده!
  • روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۳ +تاریخچه و پوستر Firefighters’ Memorial Day
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟