Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-07@21:42:47 GMT

هواوی انحصار گوگل را می‌شکند

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۲۵۵۴

خرداد؛ ترامپ از روزی که تبلیغات انتخاباتی خود را شروع کرد به چینی‌ها تاخت که باعث از بین رفتن مشاغل در امریکا شده‌اند و باید با آنها مقابله کرد.
ابتدا جنگ تعرفه‌ای روی کالاهای اشتغال‌بر چینی شکل گرفت اما دیگر مساله فقط به تعرفه روی آن صنایع محدود نبود و مساله در مورد فناوری‌های نوین چین نیز بالا گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امریکایی‌ها چینی‌ها را متهم می‌کردند که این کشور محدودیت‌های قانونی در مورد رعایت مسائل مربوط به حق نشر را رعایت نمی‌کند و با سرقت تکنولوژی‌های روز رقبا، به آنها ضربه می‌زند. 
هواوی به عنوان دومین شرکت بزرگ تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در جهان اولین و مهم‌ترین متهم پرونده است؛ متهمی که فقط به این عنوان تحت پیگرد نیست و بازداشت نایب‌رییس شرکت هواوی به خاطر نقض تحریم‌های ایران در ماه‌های گذشته نیز نشان از گستردگی جنگ بین این شرکت چینی و امریکایی‌ها است. امریکا همچنین مکررا این شرکت را تهدیدی امنیتی می‌داند چون معتقد است دولت چین می‌تواند از ابزارهای نصب شده توسط آن به عنوان وسایل جاسوسی استفاده کند. این شرکت‌ها به سرقت ابزارهای امنیت سایبری و نقض تحریم‌های امریکا متهم هستند. 
پیش‌تر در سال جاری، دولت امریکا شرکت‌های امریکایی را از فروش قطعات به شرکت ارتباطات زی تی‌ای چین منع کرد که به نقض تحریم‌های ایران مربوط بود. امریکا بعدا این ممنوعیت را لغو و به جای آن جریمه‌ای بر آن شرکت بزرگ اعمال کرد. در این هفته اما شرکت‌های امریکایی پس از تحریم امریکا نیز به تحریم هواوی و 70 شرکت وابسته به آن اقدام کردند و فضا را بر این شرکت تنگ کردند.
**تحریم گوگل و دیگرانزمانی که گوگل از سیستم‌عامل اندروید برای گوشی‌های هوشمند به عنوان یک نرم‌افزار متن باز و آزاد رونمایی کرد، توانست رقبای وقتش را کنار بزند اما در هفته گذشته ممنوعیتی برای شرکت هواوی وضع کرد و پس از آنکه ترامپ نام هواوی را در فهرست سیاه تجاری قرار داد، گوگل نیز به فعالیت‌ تجاری خود با این غول بزرگ فناوری چینی پایان داد. گوگل تصمیم گرفته است تا فعالیت‌های تجاری خود را با این غول فناوری چینی در حوزه سخت‌افزار و نرم‌افزار و سرویس‌های فنی پایان دهد؛ اتفاقی که به نظر می‌رسد اگر گوگل همکاری خود را با هواوی پایان دهد، غول فناوری چینی برای ادامه فعالیت‌های تجاری خود در خارج چین را با مشکلی جدی رو‌به‌رو کند و از این به بعد، گوشی‌های هوشمند این شرکت در به‌روزرسانی سیستم‌عامل اندروید با مشکل مواجه شوند.
البته، دسترسی به پروژه متن‌باز اندروید یا AOSP برای همه‌ به‌صورت رایگان وجود خواهد داشت. براساس اعلام گوگل، در‌حال‌حاضر 2.5 میلیارد دستگاه فعال اندرویدی در سراسر جهان استفاده می‌شود. اما نسخه‌های آتی گوشی‌های هوشمند هواوی با سیستم‌عامل اندروید نیز به اپلیکیشن‌های گوگل پلی‌استور و جیمیل و یوتیوب دسترسی نخواهند داشت. البته گوگل اعلام کرده دارندگان گوشی‌های کنونی اندرویدی می‌توانند به‌روزرسانی‌های منتشرشده گوگل برای سرویس‌های این شرکت را دریافت کنند. یکی از منابع آگاه درباره این موضوع اعلام کرد: در صورت قطع همکاری گوگل با هواوی، این شرکت تنها می‌تواند از نسخه عمومی اندروید استفاده کند و نمی‌تواند به اپلیکیشن‌های اختصاصی و سرویس‌های گوگل دسترسی داشته باشد.
در کنار گوگل، تامین‌کنندگان قطعات امریکایی هم از قانون دولت امریکا برای تجارت‌نکردن با این شرکت چینی، پیروی خواهند کرد. به‌گزارش بلومبرگ، سه غول طراحی و عرضه چیپ جهان یعنی اینتل و کوالکام و برودکام به‌زودی همکاری خود با هواوی را قطع می‌کنند. به‌گزارش Nikkei، سازنده چیپ آلمانی، اینفاینئون تکنولوژی (Infineon Technologies) نیز مانند میکرون تکنولوژی (Micron Technology) و وسترن دیجیتال (Western Digital)، سازندگان چیپ حافظه امریکایی، ارایه تجهیزات به هواوی را تعلیق کرده است. اینتل چیپ‌های سرور و پردازنده لپ‌تاپ‌های هواوی را تامین می‌کند؛ درحالی‌که کوالکام نقش کمرنگی در تامین مودم‌ها و پردازنده‌های این غول چینی دارد. 
بنابراین، هواوی از اقدام کوالکام زیاد تحت‌تاثیر قرار نخواهد گرفت چراکه خود می‌تواند پردازنده‌های موبایل و مودم‌های موردنیازش را تامین کند. مایکروسافت هنوز درباره اینکه آیا همچنان ویندوز لپ‌تاپ‌های هواوی را تامین خواهد کرد یا خیر، نظری نداده است ولی احتمال می‌رود این شرکت نیز از دستورهای دولت امریکا پیروی کند.
**واکنش هواویهواوی پیش‌تر اعلام کرده بود درصورت ایجاد محدودیت در استفاده از سیستم‌عامل اندروید، طرح‌هایی برای توسعه فناوری اختصاصی خود دارد. هواوی تاکید کرد این فناوری در‌حال‌حاضر در برخی محصولات چینی استفاده می‌شود. اریک زو، یکی از مدیران هواوی در مصاحبه مارس خود، اعلام کرده بود که مهم نیست چه اتفاقی می‌افتد. جامعه اندروید از نظر قانونی نمی‌تواند دسترسی هیچ‌ شرکتی را به مجوز متن‌باز محدود کند.
هواوی اما در بیانیه‌ای که پس از این تحریم به رسانه‌ها ارسال کرده، از گستردگی همکاری‌ها و تاثیر خود در روند توسعه جهانی اندروید سخن گفته است. این ادعا با توجه‌ به رشد دوبرابری فروش گوشی‌های اندرویدی هواوی آن هم در شرایطی که سایر شرکت‌ها با کاهش فروش مواجه بودند، کاملا صادقانه به‌نظر می‌رسد. هواوی در بیانیه خود سعی کرده است این اطمینان را به کاربران حال حاضر گوشی‌های هواوی و برند زیرمجموعه، یعنی آنر بدهد که به‌روزرسانی‌های امنیتی و ارایه خدمات پس از فروش را برای کلیه گوشی‌ها و تبلت‌های هواوی و آنر اعم از فروخته‌شده و انبار شده در سراسر دنیا ادامه خواهد داد. 
هواوی در این بیانیه گفته است که به ساخت اکوسیستم نرم‌افزاری امن و پایدار ادامه می‌دهد؛ عبارتی که شاید اعلام واکنشی برای مایکروسافت و گوگل باشد که ممکن است هواوی نیز در زمینه سیستم عامل بخواهد دخالت کند. مشکلی که احتمالا خود را در بخش تولیدکنندگان اپ نشان خواهد داد که آیا حاضرند برای سیستم عامل جدید نیز اپ‌های‌شان را تغییر دهند و هماهنگ کنند یا خیر؟
هواوی در مورد چیپ‌ها نیز اعلام کرده است که به اندازه تولید سه ماه خود، چیپ‌های ذخیره شده در انبارهایش دارد. گوشی‌های آنر 20 و آنر 20 پرو که دیروز 31 اردیبهشت رونمایی شدند، قبلا فرآیند تایید گوگل را طی کرده‌اند و بنابراین مشکلی نخواهند داشت. همچنین میت ایکس (Mate X) تاشو هم احتمالا وضع مشابهی خواهد داشت اما گوشی‌هایی که در ادامه سال رونمایی خواهند شد، همچنان وضعیت‌شان نامشخص است.
**معافیت موقتروز پنجشنبه که واشنگتن، هواوی را در فهرست سیاه تجاری خود قرار داد، همکاری‌های تجاری با این شرکت با محدودیت مواجه شد. روز جمعه، اداره بازرگانی ایالات متحده اعلام کرد که احتمال دارد به‌منظور جلوگیری از وقفه در فعالیت شبکه‌ و تجهیزات موجود هواوی، برخی محدودیت‌ها علیه این شرکت کاهش پیدا کند. این موضوع نهایتا تایید شد و امریکا برای سه ماه بخشی از تحریم‌های هواوی را تعلیق کرد. بنابراین، گوشی‌های موجود این شرکت همچنان می‌توانند به‌روزرسانی‌های اندروید را دریافت کنند.
در این دوره زمانی، هواوی همچنان قادر خواهد بود کالاهای امریکایی را برای پشتیبانی از شبکه‌های موجود و تامین نرم‌افزارهای به‌روز برای دستگاه‌های موجود هواوی بخرد. بااین‌حال، این شرکت همچنان از خرید قطعات و تجهیزات امریکایی برای ساخت محصولات جدید بدون مجوز رسمی منع شده است.
**اثر بر بازارهای جهانیدیوید بلابر، معاون بخش تحقیقات CCS Insight معتقد است که دسترسی تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به چنین اپلیکیشن‌هایی برای حفظ رقابت در بازار رقابتی اروپا بسیار حایز اهمیت است. این تحلیلگران معتقدند با توجه‌ به اینکه اکثر اپلیکیشن‌های موبایلی گوگل در چین مسدود و کاربران چینی مجبور به استفاده از نرم‌افزارهای بومی هستند، به‌نظر می‌رسد کاربران چینی در مقایسه ‌با سایر کاربران کشورهای دیگر کمتر تحت‌تاثیر تصمیم جدید گوگل مبنی‌بر پایان همکاری با هواوی قرار گیرند و این تصمیم، تنها برای کاهش حجم بازار این شرکت در سطح جهان است و منجر به تغییرات اساسی تجارت هواوی در بازارهای اروپایی خواهد شد.
براساس گزارش رویترز، هواوی همچنان می‌تواند از AOSP، سیستم‌عامل اندروید بدون گوگل موبایل سرویس، استفاده کند. علاوه‌براین، به‌طوررسمی این شرکت می‌تواند برای اپلیکیشن‌ها هواوی‌استور داشته باشد اما در ‌این ‌زمینه مساله بزرگ آن است که هواوی بتواند شرکت‌های تولید‌کننده اپلیکیشن را راضی کند که اپلیکیشن‌های خود را در هواوی‌استور قرار دهند و به‌طورمرتب آنها را به‌روزرسانی کنند. این مساله ممکن است برای هواوی دردسرساز باشد.
**تاثیر در بازار ایرانبهنوش بابایی، وارد‌کننده موبایل در خصوص نقش این مناقشات در بازار ایران به «اعتماد» می‌گوید: اکوسیستم تامین موبایل در ایران به‌شدت مریض و آشفته است. در حال حاظر بازار ایران پذیرای محصولاتی است که از مناطق مختلف به ایران وارد می‌شود. او در تشریح شرایط این بازار می‌گوید: حدود 50 درصد بازار ایران به محصولات سامسونگ تعلق دارند. تا اواخر سال 2018 سامسونگ به سفارش نمایندگی‌های ایرانی محصولاتی را به عنوان THR تولید می‌‌کرد و به بازار‌های ایران منتقل می‌شد اما چندین ماه است که تولید این محصول متوقف شده و واردات در حال حاضر به واسطه بازار‌های منطقه‌ای امارات و دیگر بازار‌های منطقه‌ای تامین شده است. 
این آشفتگی در بازار محصولات اپل نیز وجود دارد؛ به نحوی که ورود محصولات تنها به شیوه مسافری وارد می‌شود یا گارانتی‌ها از سوی شرکت وارد‌کننده عرضه می‌شود. بابایی با اشاره به سهم بازار هواوی در بازار‌های ایران می‌گوید: سهم هواوی در بازار ایران بیش از 20 درصد است و هواوی تنها شرکتی است که به‌طور مستقیم محصولات خود را می‌فروشد، به‌طور مستقیم پول دریافت می‌کند و به‌طور مستقیم کالای خود را ارسال می‌کند. نمایندگی‌های هواوی در ایران پیش از این اعلام کرده بودند که با توجه به تحریم‌ها تا 10 تیرماه به تعهدات خود ادامه می‌دهند. او ادامه می‌دهد: به نظر نمی‌آید برای فعالیت هواوی در بازار ایران مشکلی پیش بیاید. نمایندگی‌های این شرکت نیز اعلام کرده‌اند برای کاربران مشکلی ایجاد نخواهد شد.
منبع: روزنامه اعتماد برچسب ها: هواوی ، گوگل

منبع: خرداد

کلیدواژه: هواوی گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۲۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سن ایچ لیدر بازار آبمیوه و نوشیدنی ایران سبد کالای خود را با معرفی محصولی جدید کامل کرد. روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه۱۴۰۳ شرکت عالیفرد با برند سن ایچ در مراسمی که با حضور مدیران و اعضای شرکت عالیفرد، سایه سمن، تیم فروش و... برگزار شد، از محصول جدید خود به نام نوشابهگازدار لیموناد در بسته بندی شیشه ۲۵۰ سیسی رونمایی کرد.
لیموناد که قدمت آن به صد‌ها سال پیش در مصر بازمیگردد، ابتدا ترکیبی از لیمو تازه، آب، عسل یا شکر بوده است که سال‌ها بعد آب گازدار نیز به آن افزوده شد. این نوشیدنی محبوب اولینبار در دنیا بهصورت صنعتی با برند سونآپ (توسط شرکت پپسی) در سال ۱۹۲۱ در ایالات متحده آمریکا تولید شد.
امروز برند سن ایچ بر پایه نوآوری در سبد محصولات خود و نیاز مشتریان، موفق به تولید این محصول برای خلق تجرب‌های متفاوت برای دوستداران و مخاطبان خود شده است.

از نکات مهم و قابلتوجه در این محصول، استفاده از طعم‌عدهنده طبیعی فرموله شده توسط شرکت عالیفرد (سن ایچ) است که حس طبیعی بودن و ماندگاری بالایی به آن میدهد. استفاده از حجم بالای گازکربنیک در محصول باعث ایجاد احساس تازگی مطلوبی در مصرفکننده مینماید که به کمک بالانس دقیقی که بین ترشی و شیرینی در این محصول ایجاد شده، در مجموع پس از نوشیدن آن احساس خوشایندی برای فرد ایجاد مینماید.
نوشابهگازدار لیموناد سن ایچ، تلاش بر تصویر لحظ‌های شاد، حس تازه شدن در بین شلوغی روزانه و هیاهوی پر جنبوجوش دنیای مخاطب خود دارد. سن ایچ از برند‌هایی است که در زمینه تولید و صادرات آبمیوه و شربت به چهارگوشه جهان پیشگام است و طی نیم‌قرن حضور خود در بازار آبمیوه و نوشیدنی، با استفاده از تکنولوژی روز، مواد اولیه باکیفیت، میوه‌های مرغوب در کنار بکار گیری نیروی متخصص و ماهر، توانسته همواره محبوبیت خود را در بازار‌های داخلی و خارجی حفظ کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند