Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اگر به هر دليلي از رابط کاربري پيش فرض موبايل اندرويدي خود راضي نيستيد و دوست داريد که همه اجزاي آن مطابق سليقه تان باشد، خوشبختانه لانچرها مي توانند تمام ايده آل هايتان را عملي کنند.
از اعمال تم هاي متفرقه گرفته تا نصب پکيج هاي آيکن، از ويجت هاي قابل شخصي سازي تا تغيير چينش و دسترسي به اپليکيشن ها، همه اين کارها را مي توانيد با نصب لانچرها انجام بدهيد که خوشبختانه هم تنوع بالايي دارند و هم امکانات شخصي سازي منحصر به فردي در اختيارتان قرار مي دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما در ميان خيل عظيم لانچرهايي که هر ماه روانه گوگل پلي مي شوند بعضي از آن ها به خاطر زيبايي مثال زدني خود يا به دليل راهکارهاي متفاوتي که براي شخصي سازي تجربه اندرويد ارائه مي دهند، محبوبيت بيشتري ميان کاربران پيدا مي کنند.
در جعبه ابزار اين هفته قصد داريم که هشت مورد از همين لانچرها را به شما معرفي کنيم که در سال 2017 هم بهترين امکانات را ارائه کرده اند و هم بيشتر از ساير لانچرها با به روز رساني هاي رسمي اندرويد همگام بوده اند.
Flick Launcherقيمت: رايگان / نسخه حرفه اي 1.99 دلار

خصوصيات منحصر به فرد:
قفل گذاري اپليکيشن ها و پوشه ها با رمز عبور و اثر انگشتحالت Always on Display اختصاصيژست هاي حرکتي قابل تشخيص توسط حسگر مجاورتپشتيباني از موتورهاي جستجوي مختلف در ويجت جستجوبه احتمال زياد تا حالا اسم اين لانچر به گوش تان نخورده. بايد بگوييم که حق داريد، چرا که Flick Launcher هنوز به طور «رسمي» منتشر نشده هر چند که همين حالا مي توانيد نسخه بتاي آن را از پلي استور دريافت کنيد.
نکته اي که باعث شد فليک لانچر را در فهرست برترين هاي 2017 قرار دهيم چيزي نيست جز شبيه سازي بسياري از قابليت هاي اندرويد اوريو و نوقا و آوردن آن به نسخه هاي قديمي تر اين سيستم عامل. هر چند در کنار اين موضوع فليک لانچر خصوصيات منحصر به فردي هم در چنته دارد که آن را شايسته حضور در اين مقاله کرده اند.
فليک لانچر تلاش کرده که ضمن حفظ استايل منحصر به فرد خود محيطي با شکل و شمايل اندرويد خالص را براي کاربر بسازد. بنابراين اگر شيفته زبان طراحي گوگل هستيد احتمالا خيلي راحت بتوانيد با فليک لانچر به عنوان جايگزين لانچر فعلي تان کنار بياييد.
اين لانچر تازه وارد با پشتيباني از قابليت هايي مثل notification dots و ميان بر اپليکيشن هاي اندرويد اوريو طي مدت کوتاهي که از انتشار نسخه بتايش گذشته طرفداران پر و پا قرصي براي خودش دست و پا کند.
به جز خصوصيات منحصر به فردي که بالاتر توضيحات داديم، امکان ضبط فرمان صوتي دلخواه براي آغاز جستجو هم مي تواند يکي ديگر از دلايلي باشد که ساده از کنار آن نگذريد.
دانلود از گوگل پلي 
Microsoft Launcherقيمت: رايگان

خصوصيات منحصر به فرد:
شخصي سازي صفحه خانه با اخبار روز، رويدادهاي تقويم، يادآورها و مخاطبين به شيوه اي جذاب و دوست داشتنيدسترسي به ميان برها به سبک و سياق کنترل سنتر سيستم عامل iOSتعامل عالي با تمام محصولات مايکروسافتکاملا رايگانArrow Launcher در عين اين که يکي از محصولات موفق مايکروسافت گاراژ محسوب مي شد، عملکرد خيلي خوبي از نظر فني نداشت و کاربران هميشه بابت باگ هاي ريز و درشت آن از مايکروسافت گلايه مند بودند.
به همين خاطر ردموندي ها تصميم گرفتند که لانچر اختصاصي شان را پس از ايجاد يک سري تغيير و تحول اساسي در رابط کاربري اين بار با نام مايکروسافت لانچر به دست اندرويدي ها برسانند. با نگاهي به آخرين نظرات منتشر شده در مورد اين لانچر مي توان گفت که مايکروسافت بالاخره توانسته که در جلب نظر اکثر کاربران موفق باشد.
اگر شيفته اندرويد خالص هستيد بايد بگوييم که مايکروسافت لانچر ابدا گزينه مناسبي برايتان نيست. اما در غير اين صورت مطمئنا از امکانات شخصي سازي صفحه خانه و البته داک قابل سوايپ iOS مانند آن لذت خواهيد برد.
ضمنا اگر از مشتريان دائمي اپليکيشن هاي مايکروسافت مثل آتلوک و وان درايو هستيد، مايکروسافت لانچر دقيقا همان لانچري است که در اندرويد به آن نياز داريد.
دانلود از گوگل پلي - دانلود از کافه بازار 
Evie Launcherقيمت: رايگان

خصوصيات منحصر به فرد:
راحتي کار با لانچر و دسترسي هاي آسانسريع و کاملا رايگاناوي لانچر يک لانچر کاملا رايگان و جستجو محور اندرويدي براي افراديست که سادگي دسترسي به اپليکيشن ها و تنظيمات اندرويد بيش از هر چيز ديگري برايشان اهميت دارد.
اين لانچر رايگان از نظر ظاهري فرق چنداني با صدها لانچر اندرويدي ديگر ندارد، اما يک خصوصيت هست که آن را نسبت به ديگر رقبايش متمايز کرده و آن هم چيزي نيست جز الگوبرداري خوب از سيستم جستجوي يکپارچه اي که در سيستم عامل iOS ديده مي شود.
به لطف اين سيستم جستجو کافيست روي صفحه انگشت تان را به سمت پايين بکشيد تا نوار جستجو نمايان شود. حالا مي توانيد به آساني اپليکيشن هايتان را جستجو کرده يا تماس سريعي با مخاطبين دفترچه تلفن تان داشته باشيد.
اگر شيفته اينترفيس اندرويد هاي جديد هستيد هم خبر خوبي برايتان داريم. اوي لانچر از نوتيفيکيشن دات اوريو هم پشتيباني مي کند و ضمنا مي توانيد منوي اپليکيشن ها را با يک سوايپ ساده از پايين صفحه به بالا ظاهر کنيد.
دانلود از گوگل پلي
ASAP Launcherقيمت: رايگان / دسترسي به تمام قابليت ها با پرداخت 1.99 دلار

خصوصيات منحصر به فرد:
رابط کاربري کارتي شکل با دسترسي هاي سادهمناسب براي افرادي که به برنامه ريزي کارهايشان اهميت مي دهنداگر دائما با اپليکيشن هاي تقويم يا To-Do List ها سر و کله مي زنيد ASAP مناسب ترين لانچر اين مقاله براي شماست. همان طور که از عنوان اپليکيشن پيداست، ASAP Launcher مي خواهد که به تمام کارهايتان در کمترين زمان ممکن (As soon as possible) رسيدگي کنيد.
براي رسيدن به اين مقصود، طراحان لانچر رابط کاربري ساده اي براي آن طراحي کرده اند که دسترسي به بخش هاي مختلف اندرويد را به سادگي هر چه تمام تر ممکن مي کند. به عنوان مثال صفحه خانه لانچر بر مبناي چندين کارت طراحي شده که چيزهايي مثل رويدادهاي تقويم و مخاطبين و فهرست هاي انجام کار را به نمايش مي گذارند.
تمام اين کارت ها هم بسته به سليقه شما قابل شخصي سازي هستند. ASAP Launcher براي دسترسي سريع به اپليکيشن ها و تنظيمات اندرويد هم دو منوي کشويي مجزا در نظر گرفته که با سوايپ از گوشه هاي راست و چپ صفحه ظاهر مي شوند.
اگر تنها دليل شما براي نصب يک لانچر «دسترسي سريع» به تنظيمات اندرويد و اپليکيشن هاست، ASAP Launcher مي تواند گزينه ايده آلي برايتان باشد.
دانلود از گوگل پلي 
Fastkey Launcherقيمت: رايگان 

خصوصيات منحصر به فرد:
نشاندن کيبورد روي صفحه خانهسيستم جستجوي منحصر به فردکاملا رايگانبر خلاف ASAP Launcher که سوايپ را مبناي دسترسي سريع به اپليکيشن ها قرار داده، FastKey همين کار را با کيبورد انجام مي دهد. اين لانچر خاص و منحصر به فرد يک کيبورد را درست در مرکز صفحه مي نشاند تا با تايپ حروف اوليه اپ ها يا مخاطبين به سرعت به آن ها دسترسي پيدا کنيد.
البته اين تنها خصوصيت منحصر به فرد فست کي به شمار مي رود، و خبري از قابليت هاي خلاقانه و امکانات شخصي سازي ديگر لانچرها در آن نيست. اما همين يک خصوصيت ساده را شايد بتوان نقطه قوت آن در برابر لانچرهاي سوايپ محور به شمار آورد.
اگر اپليکيشن هاي زيادي را در موبايل تان نصب کرده ايد، طبيعتا با تايپ حروف اوليه يک اپ خيلي سريع تر از سوايپ مي توانيد آن را پيدا کنيد. البته اين در شرايطي است که حضور يک کيبورد دائمي روي صفحه خانه برايتان مسئله ساز نشود.
دانلود از گوگل پلي 
Nova Launcherقيمت: رايگان / نسخه پرايم با قيمت 4.99 دلار 

خصوصيات منحصر به فرد:
به روز رساني هاي مستمر و همگان بودن با آخرين نسخه هاي اندرويدامکان شخصي سازي تک تک اجزاي رابط کاربريانتشار نسخه هاي بتا براي تجربه زود هنگام جديدترين قابليت هاي لانچرامکان ندارد که جايي صحبت از بهترين لانچرها باشد و نام Nova Launcher به گوش تان نرسد. محصول تيم TeslaCoil سال هاست که جديدترين تغييرات دنياي اندرويد را به ديوايس هايي مي آورد که امکان به روز شدن به اندرويدي هاي جديد را ندارند.
نووا لانچر از همه نظر يک لانچر همه چيز تمام است؛ هم جامعه کاربري بزرگ و فعالي دارد که دائما باگ هاي اپليکيشن را به گوش توسعه دهندگان مي رسانند (و همين باعث مي شود که در محيط آن کمتر به نقص و مشکل بر بخوريد) و هم اين که ارائه قابليت هاي جديدي را به آن پيشنهاد مي دهند.
نووا لانچر امسال هم به رويه هر سال به روز رساني هاي بزرگي دريافت کرد که مهم ترين آن ها تعامل با گوگل ناو در صفحه خانه، آيکن هاي تطابق پذير و بسياري از قابليت هاي اندرويد نوقا و اوريو را برايش به ارمغان آوردند و باعث شدند که چاره اي جز قرار دادن آن در اين ليست نداشته باشيم.
اگر چه نووا لانچر يک نسخه رايگان دارد، اما لذت واقعي از کار با آن را وقتي مي بريد که نسخه حرفه اي را خريداري کرده باشيد.
دانلود از گوگل پلي - دانلود از کافه بازار 
Action Launcherقيمت: رايگان / دسترسي به تمام امکانات با پرداخت 4.99 دلار 

خصوصيات منحصر به فرد:
پشتيباني سريع از جديدترين تغييرات صورت گرفته در اندرويد خالصبه روز رساني هاي مستمر در سالانتشار نسخه هاي بتا براي تجربه زود هنگام جديدترين قابليت هاي لانچربزرگترين رقيب نووا لانچر و يکي از بهترين لانچرهاي شخص ثالثي که اندرويد تا کنون به خودش ديده. اکشن لانچر هم درست مثل رقيب قدرتمندش به سرعت با تغييرات اندرويد خالص به روز رساني مي شود تا اگر از نسخه هاي قديمي سيستم عامل استفاده مي کنيد هرگز از تجربه قابليت هاي تازه محروم نمانيد.
اکشن لانچر اجراي نرم و رواني دارد و به شدت بهينه سازي شده است. يک سري قابليت هاي منحصر به فرد هم در آن مشاهده مي کنيد که شايد در لانچرهاي ديگر نديده باشيد، مثل Shutters که اجازه مي دهد با سوايپ روي آيکن ها به ويجت مورد علاقه تان دسترسي پيدا کنيد.
Quickbar اکشن لانچر هم وسيله خوبي است که با آن به جستجوي در گوگل و اپليکيشن ها بپردازيد. ضمنا بد نيست بدانيد که اکشن لانچر از آيکن هاي تطابق پذير اندرويد اوريو و نوار جستجوي پيکسل 2 هم پشتيباني به عمل مي آورد.
درست مثل نووا لانچر، در مورد اکشن لانچر هم توصيه مي کنيم که براي لذت بردن از حداکثر توانايي ها حتما نسخه حرفه اي آن را بخريد.
دانلود از گوگل پلي - دانلود از کافه بازار 
Apex Launcherقيمت: رايگان / نسخه حرفه اي 3.99 دلار 

خصوصيات منحصر به فرد:
سبک و کم حجم و مناسب براي ديوايس هاي قديميتنظيمات شخصي سازي فراوانزماني Apex Launcher از منظر امکانات با لانچرهاي قدرتمندي مثل نووا و اکشن برابري مي کرد، اما نمي دانيم چه بر سر توسعه دهندگان آن آمد که به يک باره جسارت و بلندپروازي شان را از دست دادند و همين باعث شد که به شدت از رقباي خود عقب بمانند.
با اين وجود ظاهرا امسال قرار است که شرايط تغيير کند. توسعه دهندگان Apex Launcher اخيرا و با انتشار يک به روز رساني تغييرات بزرگي در اين لانچر اعمال کرده اند که جلوي سقوط آن از گردونه رقابت لانچرها را بگيرند.
خوشبختانه و با انتشار اين آپديت مي توان گفت که اپکس لانچر از منظر امکانات به چيزي مابين نووا لانچر و اکشن لانچر تبديل شده. به غير از شکل و شمايل مشابه اندرويد خالص، مهم ترين دليلي که استفاده از اپکس لانچر را به شما پيشنهاد مي کنيم آزادي عمل فراواني است که در شخصي سازي تک تک اجزاي سيستم عامل در اختيارتان قرار مي دهد.
دانلود از گوگل پلي - دانلود از کافه بازار 

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • با نواده پژو ۴۰۵ معروف آشنا شوید /عکس
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران