Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@13:21:26 GMT

سهم اندروید از بازار موبایل به ۸۷/۷درصد رسید

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۱۷۳۶۶

سهم اندروید از بازار موبایل به ۸۷/۷درصد رسید

بر‌اساس آخرین آمار اندروید همچنان در حال گسترش است و اکنون سهم اندروید از بازار گوشی‌های هوشمند به 7/ 87 درصد رسیده است.

موسسه گارتنر گزارش‌های خود را در سه ماه دوم سال میلادی جاری منتشر کرد. بر اساس این گزارش‌ها فروش جهانی گوشی‌های همراه به میزان 6/ 7 درصد در سه ماه دوم سال میلادی جاری افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین 2/ 366 میلیون دستگاه گوشی هوشمند که در این بازه زمانی به فروش رسیده‌اند مقدار 7/ 87 درصد آنها دارای سیستم عامل اندروید بوده‌اند و 1/ 12 درصد نیز از سیستم‌ عامل iOS بهره گرفته‌اند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارنت ، مدیر موسسه آماری گارتنر، در گزارش خود مدعی شد که تقاضا برای گوشی‌های میان‌رده‌ با قیمتی حدود 150 تا 200 دلار، از جانب کاربران ساکن در کشورهای در حال توسعه، افزایش داشته است. به گفته این مدیر ارشد برای این کاربران، مجهز بودن گوشی به اینترنت 4G در اولویت قرار داشته است. در صدر فهرست فروشندگان گوشی‌های هوشمند نیز در سه ماه دوم سال میلادی جاری، شاهد نام سامسونگ هستیم. این شرکت کره‌ای توانسته است چیزی حدود 5/ 82 میلیون دستگاه گوشی هوشمند را به فروش برساند. این موضوع باعث شده تا سامسونگ 5/ 22 درصد از بازار گوشی‌های همراه را در اختیار خود داشته باشد. موسسه گارتنر احتمال می‌دهد با وجود حضور رقبای چینی، باز هم شاهد افزایش فروش گلکسی‌های اس 8 سامسونگ در سال جاری میلادی باشیم. در سه ماه دوم سال 2017 اپل نیز فروشی برابر با 3/ 44 میلیون دستگاه گوشی آی‌فون را تجربه کرده است. جالب است بدانید این آمار در همین بازه زمانی در سال گذشته میلادی برابر با 4/ 44 دستگاه گوشی هوشمند بوده است و با یک حساب سر‌انگشتی می‌توان گفت اپل شاهد کاهش فروش آی‌فون‌های خود است. البته گارتنر پیش‌بینی کرده است که معرفی آی‌فون 8 می‌تواند باعث افزایش فروش آی‌فون‌های اپل در سال میلادی جاری شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • استقبال از «گارفیلد» در اولین هفته فروش/ یک فیلم خانوادگی
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟